Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here

209 THE RIDGE

THE RIDGE ESTATE, PRETORIA

This smaller residence utilizes an open floor plan and expansive folding stacking doors on either side to create a space that effortlessly merges interior and exterior areas together, creating a larger living experience that takes advantage of South Africa’s temperate climate.


The black feature trusses add interest to the space and the high ceilings
create a double volume effect. The view from inside the house looks over the indigenous, landscape garden and pool area, while the covered patio and braai areas add endless options for enjoyment. Each bedroom has large windows to look onto the garden, to ensure that every corner of the house enjoys the beautiful sunshine coming through.

DO YOU WANT TO SEE MORE OF THIS PROJECT?

Subscribe to our newsletter

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER