Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here

866 THE HILLS

THE HILLS Estate, PRETORIA

This multi-level residential design is striking and unique, catching the eye through its strong, angled forms and the webbed, floating glass box that extends out from the side of the house. The entrance approach is a cinematic experience; the incredible silhouette entices you forward as the full artistic display slowly reveals its depth of creativity and imagination. The sophisticated form incorporates themes of nature through lengthy views, planted rooftops, and secluded outdoor spots where the landscape can be appreciated. 

 

The lounge and gym are elegantly encased in glass to remove visual barriers towards the outside, and these glass facades become features that can be enjoyed from other points in the house. The U-shape floor plans allow for areas of exposure and areas of seclusion, creating an interesting dynamic across the floor plan. Spaces flow into one another while remaining separate enough to encourage intrigue around every corner. This design is marvellously distinct, making this house an extraordinary landmark in its surroundings. 

DO YOU WANT TO SEE MORE OF THIS PROJECT?

Subscribe to our newsletter

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER