Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here

BLACKHEATH, UK

SURREY, UNITED KINGDOM

This modern residence is situated on a beautiful hill in the UK, overlooking a lush forest and rolling green hills. This alteration project involved converting the existing, out-dated face brick building into a stylish and contemporary residence that could be fully appreciated in the surroundings.

 

The result is a stunning composition that emphasises the magnificent view through large glass facades and linear-framed balconies. The timber clad exterior helps tie the modern form into the earthy backdrop, and the sunken, landscaped approach to the house gently announces the home while the entrance interior grandly opens up to display the full extent of the floor plan and the expansive view.

DO YOU WANT TO SEE MORE OF THIS PROJECT?

Subscribe to our newsletter

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER